Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Το φύλο και φτερό σας καλεί στο πολύχρωμο-φεμινιστικό καφενείο
την τετάρτη 22/3/2017, ώρα 18:00, στο Στέκι Πολιστικών Ομάδων Ρεθύμνου.Με αφορμή το καφενείο, πέρα απο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσω του μπαρ, θα ανοίξει η πλούσια βιβλιοθήκη της η οποία είναι γεμάτη με φεμινιστική, ΛΟΑΤΚΙ επιστημονική και λογοτεχνική βιβλιογραφία.
Την ίδια στιγμή προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατό συχνότερα, ασφαλείς χώρους στους οποίους μπορούμε να υπάρξουμε ορατά, χωρίς να περιθωριοποιούνται και να αστεινομεύονται οι ταυτότητες μας, με σκοπό όχι να περιορίσουμε την έκφρασή μας σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, αλλά θέλοντας να κάνουμε μια αρχή για ένα ουσιαστικό άνοιγμα στο δημόσιο χώρο, διεκδικώντας την ισότιμη ύπαρξή μας σ’ αυτόν. Έτσι λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία για όσα άτομα ενδιαφέρονται, να έρθουν να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Θα ακολουθήσουν οι προβολές:
-Moonlight (2016) στις 21:00
-Clouds of Sils Maria (2014) στις 23:00
****κακοποιητικές και παρεμβατικές, μάτσο συμπεριφορές θα απομακρύνονται απο τον χώρο με συνοπτικές διαδικασίες.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια επένδυση για την υλοποίηση του έργου σας ανησυχεί περισσότερο για να το κάνετε εσείς. Προσφέρουμε πιστώσεις σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο 30 ετών. Το προσφέρει ποικιλία από 5.000 € έως 5 εκατομμύρια € με επιτόκιο 3%. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aniergorge@gmail.com
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή